Lansarea candidaturii

Lansarea candidaturii

Așa cum este firesc, astăzi am anunțat și oficial candidatura mea pentru Primăria Municipiului Reghin. Este un pas important pentru mine, pe care nu l-aș fi făcut dacă nu aveam convingerea că pot reuși.

Pe colegii mei i-am convins să mă susțină. Iar reacțiile pe care le-am primit până acum de la voi, pe platformele de socializare, dar și pe stradă, m-au asigurat că am luat decizia corectă.

Cred că merităm mai mult! Reghin merită o administrație făcută pentru interesele cetățenilor pe care îi reprezintă.

Îmi doresc ca banii reghinenilor să fie investiți tot în folosul celor care contribuie la bugetul local. Îmi doresc să nu mai fim codași la capitolul atragerii fondurilor europene și să nu mai existe organigrame supradimensionate în aparatul public.

Tocmai de aceea vreau să reprezint în plan politic și administrativ interesele comunității din care fac parte. Astăzi este momentul zero. De astăzi începem să clădim. Vă invit alături de mine și echipa mea.

Le mulțumesc că au fost alături de mine în seara aceasta ministrului Transporturilor, Lucian Bode, ministrului Tineretului şi Sportului, Ionuț Stroe, secretarului general PNL, Robert Sighiartău şi preşedintelui PNL Mureş, Cristian Chirteş! #RomaniaNormala

Leave a comment