Fonduri Europene pentru Reghin

Fonduri Europene pentru Reghin

Un oraș cu un număr de locuitori aproape egal cu cel al Reghinului se află în *topul absorbției fondurilor europene. Este vorba despre municipiul Dej, care a reușit să contracteze peste 53 de milioane de euro în ultimii 6 ani.

🇪Apartenența la Uniunea Europeană a reprezentat o resursă extrem de valoroasă pentru administrațiile publice locale care au știut să o folosească. Municipii precum Cluj-Napoca, Oradea, Bistrița sau Turda s-au dezvoltat într-un ritm accelerat în ultimii 10 ani, datorită fondurilor europene.

Din păcate lucrurile în Reghin stau dezastruos la acest capitol. Comunitatea noastră a avut parte în ultimii ani de administrații incapabile să scrie proiecte și să atragă fonduri europene.

Mai avem doar 3 ani, până la încheierea perioadei de implementare 2014 – 2023, pentru a atrage fonduri europene în municipiul Reghin.

Asta trebuie să fie o prioritate, dacă vrem cu adevărat să transformăm Reghin într-un oraș modern, competitiv din punct de vedere economic și atractiv pentru tinerii săi.

MERITĂM MAI MULT!

*Puteți și voi vizualiza clasamentul realizat de Urbanize Hub aici >> https://urbanizehub.ro/ce-orase-din-romania-vor-fi-cel-mai…/

Leave a comment