Gabriel Toncean - pentru primăria Reghin

Pentru voi, pentru Reghin!

Comunitatea în care trăiesc este a doua mea familie. Iar atunci când îți prețuiești familia, nu poți fi nepăsător la probleme sale.
Reghin este o comunitate de oameni responsabili. Oameni care și-au clădit o viață în acest oraș, care și-au întemeiat familii și care contribuie la economia locală, prin taxele muncii lor.
Constituția ne garantează drepturile fundamentale, însă pentru bunăstare trebuie să muncim. Iar eu am muncit cot la cot cu reghinenii de bună credință, pentru dezvoltarea acestei comunități.
Am creat locuri de muncă, am plătit taxe și nu am întors niciodată spatele celor care au avut nevoie de ajutor. Dar asta nu este suficient!
Reghinenii merită mai mult! Merită un oraș cu care să se poată mândri, un oraș în care să-și poată trăi decent viața, un oraș în care copiii noștri să se întoarcă cu drag, pentru a-și întemeia la rândul lor o familie.
Acesta și doar acesta este rolul politicienilor: de a munci pentru bunăstarea celor care i-au ales!
Cariera mea sportivă m-a învățat ce înseamnă munca, perseverența, dar și diplomația și răbdarea. Ca antreprenor am învățat să fiu responsabil, calculat și să apreciez valoarea muncii celor din jurul meu.Aceste calități vreau să le pun în slujba reghinenilor.
În drumul pe care am pornit, au trecut și alții, dar eu sunt hotărât să ajung la capăt prin muncă și perseverență. Familia îmi este sprijin, iar Dumnezeu îndrumare!

Cred în dialog și prefer discuțiile 1 la 1. Pentru că timpul nu-mi permite să ajung la toți, din ușă în ușă, v-am trimis o serie de mesaje.

Dragi vecini,

Mi-ar fi plăcut să purtăm această conversație față în față, însă situația actuală ne obligă să purtăm un dialog în scris.
Cu toate acestea, mi-am dorit ca mesajul meu să ajungă la dumneavoastră.

De ce?

Pentru că am câteva informații de transmis, care cred că v-ar putea interesa… Nu suntem pe drumul cel bun!

Poate că ați auzit deja despre faptul că am ales să candidez pentru funcția de primar al municipiului în care trăim. Candidez pentru că eu cred, la fel ca și dumneavoastră, că nu suntem pe drumul cel bun. Sunt convins că putem să construim împreună un oraș în care spitalul să nu mai fie o dorință neîmplinită, centura să devină realitate, iar respectul față de cetățean să devină un model pentru restul județului.

Merităm cu toții un oraș prosper, curat, sigur, în care să îți dorești să rămâi toată viața. Reghinul trebuie să redevină o perlă a acestui județ! Astăzi, din nefericire, este un oraș trist, prost administrat, împărțit între neamuri și relații, care a fost prădat de valorile sale de către generații de nelegiuiți.

Avem nevoie de schimbări!

Trebuie să-i punem în locul potrivit pe cei care doresc să muncească și să scăpăm de cei care taie frunze la câini!

Avem nevoie de oameni cu putere de muncă și voință, de tineri harnici, pregătiți, dar și de experiența celor vârstnici.

Avem nevoie de respect și politici sociale echitabile pentru bunicii noștri și nu doar de o petrecere anuală din banii primăriei.

Avem nevoie de programe reale pentru tineri, dacă vrem ca ei să se întoarcă acasă, nu doar de promisiuni!

Avem nevoie de fonduri europene aduse prin proiecte pentru a reda viața acestui oraș, nu de lucrări proaste, făcute din ceea ce rămâne pe fundul vistieriei locale.

Am învățat să fiu om!

Am învățat din sport să joc în și pentru echipă. Am învățat în mediul privat responsabilitatea pe care o ai față de angajați și față de clienți, dar și ce înseamnă performanța și cum se poate atinge. Am învățat, alături de colegi, că principiile sunt mai presus de orice interese personale. Dacă am fi față în față, v-aș privi în ochi și v-aș spune: sunt un om care a învățat că doar prin muncă și perseverență poți reuși, sunt un părinte devotat, sunt reghinean! Ca om, ca sportiv, ca părinte am învățat să lupt, să nu renunț, să-mi țin cuvântul dat și, mai ales, am învățat să fiu un om de onoare. Nu am pornit singur pe acest drum! Alături de mine stă o echipă de profesioniști.

Medici, profesori, informaticieni, oameni de afaceri, avocați își doresc, cu sprijinul dumneavoastră, să muncească pentru Reghin. Doar cu o echipă de oameni pregătiți vom reuși să redăm demnitatea acestui oraș!

Contractul meu cu Reghin!

Vă propun un contract pentru următorii 4 ani:

  • 4 ani de administrație în care dorințele reghinenilor devin realitate; 4 ani de muncă, de performanță, de corectitudine;
  • 4 ani în care ușa primăriei va fi deschisă tuturor cetățenilor;
  • 4 ani în care angajații primăriei vor munci în folosul dumneavoastră. Semnătura va fi votul fiecăruia!

Îmi doresc ca peste 4 ani să ne putem privi copiii, nepoții în ochi și să fim mândri de decizia pe care am luat-o. De ce? Pentru că merităm mai mult!

Cu stimă, Gabriel Toncean